Om oss

Bred markedskunnskap, erfaring og ekte engasjement kjennetegner oss og måten vi jobber på.  Hos Boligkjøpsrådgiver Krogsveen brenner vi for å øke kjøpers kompetanse på boligmarkedet og hjelpe kjøpere i ulik alder og livssituasjon med å kjøpe riktig bolig.

Selskapet ble stiftet i 2015 av daglig leder Trude Larsen.  Fra november 2016 er vi tilknyttet Eiendomsmegler Krogsveen.  Vi er stolte over være en del av en av Norges største og anerkjente meglerkjeder som ifølge Norsk Kundebarometer har Norges mest fornøyde boligkunder.  Dette akter vi å følge opp.  Samtidig er vi opptatt av å bevare integritet og uavhengighet som kjøpers partsrådgiver. Derfor er vi organisert i eget selskap med selvstendige databaser og kjøreregler som sikrer at alle kjøpsobjekter blir behandlet likt.

Vårt team:

Trude Larsen, daglig leder og boligkjøpsrådgiver.
30 års erfaring fra arbeid og ledelse i bolig og meglerbransjen innen feltene forvaltning, eiendomsmegling og utvikling og salg av nye boliger.  Utdannet eiendomsmegler.  Startet opp egen virksomhet med nytt konsept for boligkjøpsrådgivning i 2015.  Motivet var å gi kjøperne en profesjonell hjelpende hånd i boligkjøpsprosessen og øke kjøpers kompetanse og stilling på boligmarkedet.  Skriver bloggen boligdama.no og er gjesteblogger på noen andre nettportaler.

Morten Ekfelt boligkjøpsrådgiver
Utdannet eiendomsmegler med bred erfaring fra boligbransjen blant annet som salgs- og utleiemegler.  Har også jobbet i oppgjørsfunksjonen og har således god oversikt over de formelle sider ved eiendomshandelen.  Å kunne bruke sin samlede erfaring i kombinasjon med rådgivning til kjøpers beste er hans viktigste drivkraft i det daglige arbeidet.

Trude Larsen, Tlf: 950 37 330 eller Morten Ekfelt, Tlf: 932 56 370

Ring oss gjerne for et godt råd, mer informasjon om hva vi kan gjøre for deg eller et uforpliktende kundemøte.

Ta kontakt!

Ta kontakt

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.