Referanser

Kjøpte bolig på åtte dager

Gina ville flytte fra enebolig i Drøbak. Sammen fant vi en bolig på Sørenga på åtte dager.

Å engasjere boligkjøpsrådgiver tror jeg er noe av det lureste jeg har gjort noen gang. Etter å ha virret rundt på visninger et par måneder uten å komme nærmere et kjøp, trengte jeg altså bare 8 dagers intensiv sparring med Trude før jeg nå har kjøpt. Tusen takk for hjelpen:-)

Successfull house purchase from abroad

Mr. Shehzad is posted in Qatar as a management consultant. He contacted Boligkjøpsrådgiver Krogsveen for help to find a house for his family in the Oslo area. They ended up in a nice house in Nesøya, just outside Oslo.

The family was especially concerned about the condition of the house and wanted to avoid any surprises and complications. «Because we were espescially conserned about the condition of the house, it was very useful for us that the home buying consultant examined the sales material and the technical report. It was very useful that they came along together with my wife on the viewings». The help of Boligkjøpsrådgiver Krogsveen was critical specially during my absence from Oslo. I think it is remarkable that we achieved this objective without meeting face to face.

Virkelig gjort det lettere for meg

Svein trengte på grunn av helseutfordringer, en bolig med heis og god tilgjengelighet. Uten at han brukte opp hele budsjettet sitt fikk han hjelp til å kjøpe en moderne leilighet med heis i nye Oppsal Senter.

«Det var veldig bra å få hjelp til alt det praktiske, som for eksempel visning og budrunder.  Og ikke minst finne en bolig som passer meg og mine beho. Det har vært en god kjøpsprosess i samarbeid med boligkjøpsrådgiverne Morten og Trude.  Jeg kan ikke se noe som skulle vært håndtert annerledes.  Hjelpen jeg har fått har virkelig gjort det lettere for meg.  Jeg gleder meg til et friere liv i ny bolig».

Nina og Sven

Nina og Sven fra Stavanger ønsket å skape en stabil bosituasjon for han i studietiden.  Samtidig ønsket de å ha et sted å være når de besøkte Oslo.  Og sist men ikke minst håpet de på å gjøre en lønnsom  investering over en 5 års periode. Det endte med kjøpe av en flott og ny 2-roms leilighet i Nydalen.

“Det var fint å få hjelp av noen som kjente Oslo markedet og som kunne representere oss som kjøpere på et objektivt grunnlag. Vi trengte å få trygghet rundt våre beslutninger. Det var bra fremdrift i prosessen og boligkjøpsrådgiver var alltid tilgjengelig når vi trengte det. Vi anbefaler alle andre utenbys boende å få hjelp av Boligkjøpsrådgiver Krogsveen”

Verdt hver krone

Håkon var på boligjakt og hadde funnet frem til et par boliger han likte.  Han fikk hjelp til å regne ut bokostnadene og dette hjalp han med å få økt finansieringen fra banken og velge riktig bolig.

Han fikk også hjelp til å kvalitetssikre salgsmaterialet, gjennomføre budrunden og en gjennomgang av kjøpekontrakten.

«Tusen takk for god hjelp. Det er verdt hver krone. Dette rangerer jeg i toppen blant mine best anvendte penger noensinne. Skryter av dere til alle.»

Et trygt boligkjøp

Andrea og Richard hadde lenge drømt om å kjøpe seg en bolig i landlige omgivelser.
De fant en slik eiendom på nettet og kontaktet Boligkjøpsrådgiver Krogsveen for hjelp til å kvalitetssikre og gjennomføre kjøpet. Eiendommen var en idyll men hadde behov for en del grunnleggende utbedringer. Litt skummelt kanskje men med riktig faglig hjelp ble de trygge på å gjennomføre kjøpet.

“Boligkjøpsrådgiver Krogsveen ved Trude Larsen har hjulpet oss tidligere og det var en selvfølge for oss å spørre henne til råds når vi igjen var på sporet av en bolig. Denne gangen var det en eldre bolig og da vi ikke kan veldig mye om teknisk tilstand i boliger, var det en ekstra trygghet og hyre inn en egen bygningskyndig til å vurdere huset for oss. Når vi da i tillegg fikk et overslag over kostnadene og sammen med boligkjøpsrådgiver fant at vi hadde økonomi til både kjøpet og utbedringene ble vi sikre på at dette huset ville vi kjøpe.
Ikke nøl med å bruke noen tusenlapper til faglig hjelp og rådgivning som står på din side når du skal kjøpe bolig. Det lønner seg på sikt.”

Marine and Kotaro bought a home in Norway

Marine and Kotaro  bought a home in Norway, less than 3 months after they arrived in Norway to work as researchers.  They are a living proof that it is possible for newcomers to do what almost all Norwegians do – own their own home.  They just needed some help, which home buying consultant Trude Larsen in Boligkjøpsrådgiver Krogsveen were delighted to give them.

It was great to get help to understand the system of home buying in Norway and be guided through the whole process . The fact that the home buying consultant works only for the buyer and that we paid a flat fee, not pro-rated on the price of the house, made the whole experience very pleasant, because there was no pressure to buy as soon as possible the most expensive house. On the contrary, we could feel that she wanted us to get a good deal and find a house that we loved that would fit our needs, wishes and budget!”

Supert å få hjelp til hele prosessen

Trine jobber i utenrikstjenesten og ønsket å kjøpe en bolig som stod klar til seg og sønnen når hun kommer hjem. Ved hjelp av Boligkjøpsrådgiver Krogsveen var en 3 – roms selveierleilighet like utenfor Lillestrøm  hennes. Hun oppfordrer alle til å bruke boligkjøpsrådgiver når de skal kjøpe bolig.

 

“Både hjelp til  tenkingen på forhånd, søk underveis og gode råd for å justere prioriteringer var nyttig for meg. Og ikke minst at noen tok seg av  visningene og budrundene.  Det er en komplisert prosess og flere burde bruke rådgiver når de skal kjøpe. Det var uvurderlig å få nøkterne, økonomiske råd og utregninger underveis”.

Førstegangsbolig på Manglerud til under maksimalt budsjett

Vivienne var førstegangskjøper og tok kontakt med Boligkjøpsmegling for å få målrettet hjelp i boligjakten. Hun hadde prøvd noen måneder på egen hånd og ønsket hjelp til å oppdage nye områder i Oslo og kartlegge muligheter med et trangt budsjett. Etter snaue to måneder var hun i mål med en to roms leilighet på Manglerud til en pris under sitt maksimale budsjett.

Takk for god hjelp! Jeg satt pris på at Boligkjøpsmegling valgte ut visninger for meg ut fra mine preferanser, markedspris og budsjett. Og at jeg fikk profesjonell hjelp til å lese gjennom prospekt, salgsoppgave og sjekke økonomien i borettslaget. Synes det var fint å få oppdaterte tall på kvadratmeterprisen i de ulike områdene i Oslo. Det bidro til en god realitetsorientering i forhold til beliggenhet, størrelse og budsjett.  Trude ga god og tett oppfølging underveis, var svært tilgjengelig  på mail/telefon.

Ein kleines Stück Norwegen, das uns gehört

«A little piece of Norway that belongs to us».
This is the words from Sven and Martine, who we helped to buy a holiday home on the north-west coast of Norway.
The holiday home market in this part of Norway is at present quite buyer friendly, and they ended up with a very nice holiday home at Averøya, near the famous Atlanterhavsveien and Kristiansund at a reasonable price.

Thanks to the professional help from Boligkjøpsmegling, we were safe from the beginning: the search for the perfect property and within the whole buying process. In the critical phase – this typical norwegian bidding process – she gave us clear recommendations. Thank you, Trude.

Boligkjøpsmegling helped us tremendously

Qasim and family is newly established in Oslo. They didn’t know much from where to start except exploring finn.no. Fortunately they came across Boligkjøpsmegling and in a matter of a few months they landed on at 4 room apartment in Høybråten.

It feels safe to have a local person who is competent to assist you in the whole process, not least in the thrilling bidding round.We have got both the central location and the layout and size we wanted. I would recommend other buyers to seek assistance from Trude and her team for leasing and buying properties.

NRK sin korrespondent kontaktet Boligkjøpsmegling

Tove Bjørgaas, NRK sin korrespondent I Washington tok kontakt med Boligkjøpsmegling for å få hjelp til å kjøpe en bolig i Asker eller Bærum. Hun solgte sin bolig i Oslo i fjor etter problemer med leietakere, og hadde håpet på utflating av prisene.

«Da jeg så den kraftige prisveksten innså jeg, med tanke på hjemkomst i 2018, at jeg hadde tatt feil avgjørelse ved å selge. Det var fint å ha en som jobbet aktivt med boligjakten  for meg her hjemme.  Lokal og markedskunnskapen til Trude ga meg mot til å fatte riktig beslutning i det avgjørende øyeblikk i budrunden. Jeg er strålende fornøyd med å ha sikret meg en bolig før prisene stiger enda mer»

Huset med hage ble ikke som lovet

Andrea og Richard hadde inngått avtale om kjøp av ny bolig med hage på Nesodden.  Det viste seg at hagen som ble lovet ville bli betydelig mindre enn forespeilet.  Boligkjøpsmegling fant feilen slik at de ble løst fra kontrakten og slapp å gå i nybyggfella.

«Vi er glade for at vi fant frem til Boligkjøpsmegling og fikk profesjonell hjelp til avklaringer og til å pushe på utbygger.  Og ikke minst ivareta våre interesser som kjøpere.  Det er slettes ikke enkelt å kjøpe en bolig du ikke kan se eller føle på. Megleren som selger en ny bolig jobber for utbygger og ivaretar ikke nødvendigvis dine interesser når du skal kjøpe.»

Vellykket boligjakt for rullestolbruker Heidi

Å kjøpe ny leilighet som rullestolbruker er ikke alltid enkelt, særlig når du har krav til standard. Det fikk Heidi Bakke erfare da hun var nødt til å starte boligjakten høsten 2015. Men med hjelp fra Boligkjøpsmegling ble allikevel en moderne og romslig leilighet på Mortensrud hennes! Her kan hun enkelt disponere både bil og rullestol og blir en del av et
hyggelig nabolag.

Å finne et passende objekt ved siden av min hektiske jobbhverdag på Stortinget ville vært alt for krevende å klare alene. Hjelpen til Trude har vært helt uvurderlig. Det har vært deilig å ha noen sparre med. Trude har kun plukket ut de objektene som var helt aktuelle og som kunne oppfylle mine behov.

Fylt av glede og takknemlighet

«Mitt hjerte er fylt av glede og takknemlighet»  Disse ordene fra vår kunde Berit (62 år) viser hvor mye det betyr å få hjelp til å finne en god bolig. Vår felles boligjakt tok 1,5 måned og vi lette i ulike områder i og utenfor byen.  Til hun til slutt endte i tilnærmet samme nærområde som hun bor i nå, i en flott 3 roms leilighet på Kaldbakken. Berit sier dette om hjelpen hun fikk fra Boligkjøpsmegling:

«Jeg fikk hjelp til alt fra å beregne bokostnader for de ulike alternativene, kvalitetssikre salgsmaterialet , kommunikasjon med banken og budgivning.  Trude fikk meg også til å tenke over hvilke behov jeg skulle prioritere samt å ta realistiske valg.  Nå sitter jeg med en større og bedre leilighet enn tidligere uten at bokostnadene hindrer meg i å leve et godt liv. Jeg er fylt av glede og takknemlighet og anbefaler alle likesinnede om å søke bistand fra Boligkjøpsmegling»

Recommended unreservedly

Volker fra Tyskland og Nicholas fra  USA har bodd i Norge i flere år og ønsket nå å kjøpe sin første bolig i Norge og oppsøkte Boligkjøpsmegling. De endte opp med å kjøpe en enebolig med utleiedel. Selv sier de dette om hjelpen de fikk:

”Having Trude on our side to help navigate a new and unfamiliar housing market was without question vital for understanding and managing the successful purchase of our first property in Norway.  She possess all the right skills, knowledge and experience to assist you in every step of the process.  Recommended unreservedly!”

Leilighet med potensiale til riktig pris

Håkon kontaktet Boligkjøpsmegling for å finne en bolig i Oslo med gode kvaliteter, potensiale og til riktig pris. Etter en drøy måned endte vi opp med en stor 2 roms leilighet sentralt på Sagene som ble kjøpt til kun kr 10.000 over prisantydning.

Håkon sier dette om tjenestene han fikk:
«Bistanden fra Boligkjøpsmegling ga meg viktig drahjelp i et krevende marked.  Og ikke minst har jeg satt pris på hjelp til å vurdere pris og kvalitet slik at jeg til slutt kunne fatte en beslutning som føltes riktig for meg.  Det er også positivt at Boligkjøpsmegling kan sette meg i kontakt med fagfolk som kan kan gi meg råd og tilbud på endringer i leiligheten.  Uten kostnad og helt uforpliktende for meg»

Effektiv kjøpshjelp til ung student

Johanne fortale i september til Dagens Næringsliv at hun hadde vært på aktiv boligjakt siden mars. På grunn av relativt stramt budsjett hadde det blitt adskillige visninger og et par tapte budrunder. Hun takket ja til å få hjelp av oss i Boligkjøpsmegling, og etter 1,5 måned hadde vi skaffet henne en 2 roms i Trondheimsveien, i samspill med henne selv og hjelpsomme foreldre

Om hjelpen fra Boligkjøpsmegling sier Johanne: 
Jeg er kjempefornøyd med leiligheten og glad for at jeg fikk kontakt med dere i Boligkjøpsmegling. Dere har vært en stor hjelp! Jeg anbefaler gjerne både firmaet og tjenestene til alle mine venner og bekjente. Vi gledet oss over et godt resultat for Johanne og deilig italiensk rødvin fra hennes far.

Boligjakt med mål og mening

Pål hadde vært på noen visninger på egen hånd uten særlig plan da han fikk kontakt med Boligkjøpsmegling. Han hadde egenkapital og finansiering på plass og lette etter en 2 roms leilighet sentralt i Oslo.

Pål sier dette om hjelpen han fikk fra Boligkjøpsmegling:
Da jeg fikk hjelp fra Boligkjøpsmegling fikk boligjakten mål og mening.  Deres hjelp har vært helt avgjørende i denne prosessen og jeg ville nok fortsatt sittet på gjerdet hvis de ikke hadde kommet inn i bildet.

Gode råd fra Boligkjøpsmegling

Veronica var var ute etter å kjøpe en liten leilighet til seg selv med et relativt stramt budsjett og kort tidshorisont. Det var stor konkurranse om leilighetene hun så på.

«Prisantydningene var for lave og budrundene heftige på leilighetene jeg så på. Boligkjøpsmegling hjalp meg med å sjekke den riktige markedsprisen og realitetsorientering i forhold muligheter.  Hun hjalp meg også med taktikk i budrunden. Til slutt nådde jeg opp via forkjøpsrett i OBOS på min mors ansiennitet. Boligkjøpsmegling tipset meg om denne muligheten. Jeg er kjempefornøyd med å ha kommet i mål»

Fikk mye for pengene

Rita og Amir har benyttet seg av tilbudet til Boligkjøpsmegling på kr 15.000 for hele prosessen da de skulle gå fra tilværelsen i eget hus til leilighet. De ønsket tryggheten ved å ha en profesjonell hånd å holde i. Det har de ikke angret på. I løpet av en drøy uke var ny flott 3 roms leilighet på Manglerud i boks

Vi synes det var fantastisk bra å ha noen til å gi oss riktige råd i forhold til markedspriser og å kunne sette bort budrunden til en profesjonell.  Og sist men ikke minst se muligheter og passe på frister i forhold til forkjøpsretten i OBOS.  Dette hadde vi ikke tenkt på å følge opp på samme måten på egen hånd.  Vi synes vi fikk veldig mye igjen for honoraret vi betalte til Boligkjøpsmegling. Nå gleder vi oss til å bo i lettstelt leilighet med masse plass til middagsgjester og kort reise til byen.  Da kan vi reise til leiligheten vår i Egypt og andre steder uten dårlig samvittighet, sier Rita og Amir.

Nytt liv på Frogner

Mona hadde solgt sin enebolig og så frem til en ny tilværelse i lettstelt leilighet vest i byen. Hun kontaktet Boligkjøpsmegling og vi konkluderte med at vi skulle søke etter en leilighet med god tilgjengelighet i området Frogner, Vika og Skillebekk.  Etter en rask kjøpsprosess sikret hun seg en toppleilighet i Skovveien så vidt over prisantydning og til en lavere pris enn den var lagt ut for opprinnelig.

«Jeg hadde fulgt med på Boligkjøpsmegling på facebook en stund og synes at konseptet med egen rådgiver for kjøper er både smart og betryggende med tanke på den store investeringen det er å kjøpe bolig.  Jeg har kjøpt og solgt bolig på egenhånd tidligere men følte allikevel et behov for å ha en rådgiver når jeg skulle finne meg en leilighet for en ny epoke i livet. Boligkjøpsmegling tok godt vare på meg som kunde, var alltid tilgjengelig og parat til å gi meg råd eller som «bakvakt» i budgivningen.  Jeg er strålende fornøyd med både prosessen og leiligheten. Selv om kundeforholdet varte kort ga det meg en trygghet i boligkjøpet.  Jeg stortrives i mitt nye liv på Frogner.

Fra Offshore til Grünerløkka

«Boligkjøpsmegling og jeg hadde snakket mye sammen mye og bydd på et par leiligheter da denne dukket opp mens jeg var utenlands. Jeg nølte ikke med å gi ansvaret for kjøpet til henne da hun hadde satt seg godt inn i mine preferanser og økonomiske stilling. Boligkjøpsmegling sendte meg viktig informasjon og gode råd på mail før hun etter fullmakt fra meg gjennomførte den hektiske budrunden.  Nå har jeg kommet meg inn i leiligheten og er strålende fornøyd.  Jeg kan anbefale alle førstegangskjøpere, også de som ikke fysisk befinner seg i Oslo, å bruke Boligkjøpsmegling.»

Travelt ungt par

Morten og Ranveig er et travelt par som er i starten på sin boligkarriere tok kontakt med Boligkjøpsmegling for å finne en bra leilighet innenfor bomringen. De ble presentert for flere mulige boliger, noen brukte og noen relativt nye. Til slutt landet de på en stor 2 roms leilighet i Waldemars Hage ved Alexander Kiellands plass.

«Det beste med å bruke en rådgiver var å bli presentert for forskjellige boliger, få råd om gjeldende markedspriser for disse, og i fellesskap komme frem til en fornuftig prisgrense. Budrunder tar masse tid og all oppmerksomhet. Det var derfor veldig bra for oss å kunne benytte muligheten til overlate budrundene til Boligkjøpsmegling. Etter to forsøk fikk vi leiligheten vi ønsket oss til en god pris. Vi takker for all god hjelp.»

Tilbake til byen

Sissel Ledang og Finn Hall-Torgersen ønsket seg tilbake til sine røtter etter 30 år i Sørlandets hovedstad. Med bistand fra Boligkjøpsmegling kjøpte de et oppussingsobjekt på beste Frogner som de nå får satt i stand og flytter til i mai 2015.

Sissel og Finn har et klart råd til potensielle boligkjøpere i moden alder:

Bruk en rådgiver som Boligkjøpsmegling for å lete opp de riktige kjøpsobjektene tilpasset din økonomiske situasjon, hjelpe deg i forhandlinger og budrunder og sikre dine interesser gjennom hele kjøpsprosessen På bakgrunn av vår erfaring med Boligkjøpsmegling – herunder opplevelse av innsats, kunnskap, initiativ og pågangsmot sier vi oss særdeles godt fornøyd med den bistand vi fikk»

Sissel og Finn

Simens kjøkken

Simen Rasmussen fra Arendal er nyetablert fysioterapaut i Oslo. Åpen stue- og kjøkkenløsning var et viktig punkt på ønskelisten. Boligkjøpsmegling hjalp ham til å få tilslaget på en arealeffektiv 3 roms på Sinsenterrassen, selvfølgelig med åpen kjøkkenløsning

Jeg har fått både den sentrale beliggenheten og planløsningen jeg ønsket meg. Det har føltes trygt å ha en lokalkjent og faglig kompetent person å støtte seg til i prosessen, ikke minst i den nervepirrende budrunden. Jeg anbefaler andre kjøpere å søke bistand hos Boligkjøpsmegling.

Bilde Simen
Kjøkkenet til Simen

Førstegangskjøper Melvin

Melvin Fuglem , 23 år, førstegangskjøper og nyinnflyttet til Oslo. Sammen med Boligkjøpsmegling fikk han kjøpt 2 roms leilighet på Oppsal.

Jeg vil takke deg for all assistansen og hjelpen jeg har fått av deg. Jeg tror ikke jeg ville ha fått en så fin leilighet i et så fint område uten deg. Du har gjort dette mye enklere for meg.

Ta kontakt

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.