Tilleggstjenester

Samarbeidspartnere:

Komplett assistanse ved flytting

Det å flytte et helt hjem kan være en stressende prosess.  Ikke bare selve flyttingen, men pakkingen, avfallshåndteringen, flyttevasken og utpakking – ja alt som hører med i en flytteprosess.  Vi ønsker å bidra til at det å skifte bolig skal være så enkelt som mulig.  Derfor har vi inngått et formelt samarbeid med et profesjonelt flyttebyrå som tilbyr alle disse tjenestene.  Flytteksperten AS legger vekt på å ha flinke og ansvarsbevisste medarbeidere som har kontroll på alle prosessene fra start til slutt.

For et forpliktende tilbud fra FlytteEksperten, fyll ut kontaktskjema her:

Trygg og rimelig oppussing – håndverkstjenester

 

Dersom du har behov for å pusse opp din nye bolig er det mye å ta stilling til og holde styr på.  Svært mange av oss ønsker profesjonell hjelp til oppussingsprosessen.

Tenk deg at du kan få et pristilbud fra ett firma på alle håndverkstjenestene og bli fulgt tett opp fra befaring og tilbud til bekymringsfri gjennomføring. Og som sørger for at sluttresultatet er godt dokumentert med høy kvalitet.  Alt dette kan du få gjennom vår samarbeidspartner De Lilla som er en av de største og mest erfarne håndverksaktørene rettet mot privatmarkedet.

Les mer her: http://www.delilla.no/

Interiørhjelp og design

 

Det behøver ikke være så vanskelig å få hjelp til å skape et personlig hjem. Vi tilbyr gjennom vår samarbeidspartner Marø Interiør hjelp til interiør og design av din nye bolig.  Marø interiør er et entusiastisk firma som tilbyr enkle og profesjonelle interiørtjenester.  Her kan du få alt fra 2 timers hjemmebesøk med enkel råd og veiledning til skreddersydde designløsninger etter dine ønsker og behov. Og E-design som er veiledning over e post. Dette er både effektivt og kostnadsbesparende.  Les mer her

For større prosjekter har vi et samarbeid med Ramsøskar interiørarkitekter.

 

Bygningskyndig bistand

«Ta med en bygningskyndig på visning» er et råd som ofte gis fra forbrukerhold.  Og i enkelte salgsoppgaver blir det sågar oppfordret til dette.   Allikevel gjøres det svært sjelden.   Kanskje fordi boligsalget går raskt unna og fordi de fleste ikke har kontakt med bygningskyndige fagfolk til daglig.  Vi synes dette er et godt råd.  Derfor har vi inngått et samarbeid med firmaet Aleksander Røv AS -takst og kontroll.  Deres folk kan stille på kort varsel og være med deg på en privatvisning for å gjennomgå boligen eller deler av denne.   Mange er, med god grunn, for eksempel usikre på våtrommenes tilstand.   Firmaet kan også være med som din representant på befaringer i forbindelse med overtakelse av prosjektert bolig (overtakelsesforretning).
Les mer her

Møbelsnekker

Mange boliger er utformet slik at det ikke uten videre er hensiktsmessig å plassere ferdigkjøpte garderobeskap, hyller og møbler der. Fordi det er for trangt eller har noen rom har spesielle vinkler og utforming.  Mange har oppdaget at det kan være regningssvarende å få laget tilpassede løsninger som både øker bokvaliteten og verdien på boligen. Eller kanskje har du bare lyst på et møbel som både er originalt og som holder i mange år. Boligkjøpsrådgiver Krogsveen ønsker å bidra til at våre kunder får tilgang til fagfolk som kan bidra til å utnytte potensialet i en bolig.  Dessuten er vi glad i god design og godt håndverk.  Derfor har vi inngått et samarbeid med Samuelsens Snekkeri – et entusiastisk møbelsnekkerfirma på Grunerløkka.
Les mer her.

Persienner og  rullgardiner

Flere og flere bruker persienner og rullgardiner istedenfor tradisjonelle gardiner.   Og vi vil gjerne ha noe som matcher med farger og interiør i boligen. Noen kjøper ferdige løsninger med standard mål og monterer selv, men stadig flere ønsker skreddersydde løsninger som blir målt opp og montert av fagfolk. For å gjøre det enkelt for deg som ønsker hjelp til å få levert persienner og rullgardiner av god kvalitet har vi inngått samarbeid med det tradisjonsrike firmaet Emil Flaten AS. De gir 10% rabatt eller gratis montering/måling til våre kunder.

Les mer her: 

 

Våre tilleggstjenester kan benyttes både i kjøpsfasen og etter fullført boligkjøp.

Det kan for eksempel være veldig nyttig å se mulighetene for endringer og tilpasninger før budrunde.   Det samme gjelder overslag på utbedring og oppussing.

Boligkjøpsrådgiver koordinerer dette mellom deg som kunde og den aktuelle fagperson.

Skulle da ha lyst og anledning til å benytte deg av tjenestene etter at boligen er kjøpt,  vil du få et tilbud som du står fritt til å benytte deg av.

Ta kontakt for mer informasjon.

.